Zakaj ŠKD Logatec?

Več kot 10 let izkušenj in rezultatov

Poudarek na sodobnih metodah šolanja in vzgoje

Prilagodimo se posameznemu psu in vodniku

V letu 2009 je v logaški občini na področju kinologije zavel svež veter, tega leta je bilo namreč ustanovljeno Športno kinološko društvo Logatec. Ena glavnih pobudnic in ustanovna članica društva je bila Jasna Šporar, dolgoletna inštruktorica za reševalne pse in vodnica reševalnih psov, ki je v veliki meri zaslužna za obstoj in razvoj društva.

Člane je ob ustanovitvi družila želja po ustanovitvi društva v katerem bi se dobro počutili tako vodniki psov kot tudi njihovi pasji prijatelji. Že vse od začetka se tečajnikom trudimo ponuditi raznolike kinološke dejavnosti pod skrbnim vodstvom dobrih inštruktorjev.


Kako postanete naš član?

Za informacije o tečajih in članstvu smo vam na voljo preko elektronskega naslova info@skd-logatec.net ter telefonske številke 030/927-777.

Letna članarina za leto 2021 znaša 20€, v društvo se lahko včlanite tako, da nam pošljete izpolnjeno pristopno izjavo.

Osnovni podatki društva

 

Športno kinološko društvo Logatec

Tržaška cesta 148,

1370 Logatec

trr: SI56 6100 0002 3094 883

Davčna številka: 96111283

 

Sodobne metode

Naši tečaji potekajo po metodah pozitivne motivacije. Želimo, da psi v okviru naših tečajev dobijo in ohranijo veselje do dela ter sodelovanja z vodnikom.

Vzgoja psov in vodnikov

V naših tečajih pse (in predvsem vodnike) ne samo šolamo, ampak tudi vzgajamo. Le z vzgojenim psom boste lahko prijetno sobivali doma in na vsakodnevnih aktivnostih v naravi ali mestu.

Tradicija

Naše društvo deluje že več kot 10 let z odličnimi rezultati in zadovoljnimi vodniki in psi. Naš cilj so srečni psi in srečni vodniki!

Kako do nas?

Lokacija vadbišča

Poligon se nahaja v bližini naselja Kalce pri Logatcu. V smeri proti Idriji je poligon na levi strani glavne ceste, cca 1 km po koncu Kalc. Za podrobnejšo predstavo si poglejte Google maps zemljevid.

Koordinate vadbišča: 45.903459, 14.172972

Ugodnosti za člane

Doget

10 % popust za nakupe v trgovinah Doget

KZS

50% popust na storitve Kinološke Zveze Slovenije

Vadbišče

Brezplačna uporaba vadbišča ŠKD Logatec (v času, ko na vadbišču ni tečajev)

Seminarji

ŠKD Logatec vsako leto organizira in izvede nekaj seminarjev s področja šolanja in vzgoje psov. Nekateri izmed seminarjev so za člane društva organizirani povsem brezplačno.

Svetovanje

Na telefonsko številko 030/916-651 nas lahko pokličete za brezplačni nasvet glede šolanja in vzgoje psov.

Statut društva